Pull me, grab me, grab till the bucket can’t have me


försök inte vara perfekt för någon, vänta på den som älskar dina fel.


ligger hemma sjuk i soffan. haha, jag brukar aldrig vara sjuk. det kanske var någon år sen senast? och så blir jag sjuk när vi är iväg och spelar volleyboll och sen har lov en vecka? lovemylife säger jag bara. har precis tittat på hsm 1 och ska snart sätta på 2an. skojj! senare drar jag nog ut och tar lite kort. såg genom badrumsfönstret att grannens träd har fått riktigt fina färger på löven så får la se om det blir något fint som jag kan visa här! i kväll taggar jag träning, fast jag kan inte träna. men jag drar nog dit och tittar på de andra iallafall, det är skönt att komma hemmifrån lite och inte bara ligga i soffan hela dagen!

hemma från kungälv!

hejhej!
kom hem från kungälv vid halv sex och nu ligger jag förkyld i soffan...hade ont i halsen redan i fredags men körde på ändå även fast jag mådde dåligt! vi kom på plats 16 av 27. riktigt bra kämpade vi!

på fredagen så kom hilda hem till mig vid 6 tiden och så sov hon här. vi satte klockan och gick upp klockan halv 6 och var vid granngården och träffade de andra vid halv 7! vi körde upp till kungälv i en röd minibuss och när vi kom dit spelade vi 5 matcher och dömde några. vi vann 2 matcher, förlorade 2 och spelade lika på 1 :). när vi var färdiga gick vi och duschade och så sen gick vi och åt på gymnasieskolan som låg jämte. när vi hade ätit färdigt gick vi till ica och köpte godis (halstabletter för min del...) och läsk och så! när vi hade hittat alla (haha, 2 av oss försvann) åkte vi med minibussen till strandskolan montessori och packade upp lite och bäddade och så. på kvällen spelade vi lite pingis och umgicks lite med de andra i klubben. vid halv 11 ungefär gick vi och la oss men jag och hilda somnade inte förens klockan halv 2 för jag mådde dåligt (vi var uppe och gick i korridorerna när alla andra sov! jag är igentligen galet mörkrädd men det var mysigt) + att taklamporna i klassrummet vi sov i inte gick att släcka?! haha, sjukt dåligt!

söööndag då ja. idag. vi gick upp vid 6 och gjorde i ordning oss och packade ner allting i väskorna igen och bar ut de till bilen. vid kvart över 7 åkte vi till skolan och åt frukost och sen vid halv 9 dömde vi vår första match. under dagen spelade vi 3 matcher men vi förlorade alla. men som sagt, vi kämpade riktigt bra!

en bild på mitt goa' lag!

nu taggar vi kungälv!


sitter nyduschad i min säng och väntar på att hilda ska komma. vi ska se på paranormal activity 3 och taggataggatagga!, fast vi måste lägga oss jätte tidigt eftersom vi ska upp vid halv 6 imon! gaaalet! har iallafall vart och klippt mig i dag. rättså kort blev det men jag gillar det! nu måste jag gå och packa, har inte ens börjat ännu :$. vi hörs på söndag när jag kommer hem, puss ♥

forever hungry


har laddat ner en massa goa' låtar till meine phone, fixat lite här hemma och ska alldeles strax städa rummet en snabbis. vid kvart i 6 ska jag möta sandra & hilda vid falkhallen för att lyssna på han killen som jag berättade om igår. får se när mamma och pappa kommer hem om de kan köra mig annars får jag väl ta cykeln! vi hörs ♥

dans och volleyboll hela veckan!


hej alla!
Kom precis hem från skolan. Jätte soft denna veckan eftersom vi har elevensval. Dans valde jag och vi har väärldensbästa danslärare för hon är morgontrött (precis som jag) och kan inte dansa före klockan tio så vi börjar då och slutar 2 + att vi var hemma hos wilma och gjorde en egen dans igår :).

Men nu sitter jag iallafall i soffan och bloggar, ska snart äta, göra ansiktsmask om jag hinner sen ska jag och pappa åka ner till base och köpa en väska till mig för jag ska ju på sammandrag i kungälv i helgen och då behöver jag en större träningsväska att ha duschgrejer, skor och knäskydd och sånt i. Sen efter det vid 6-tiden kommer sandra och hämtar mig så drar vi till falkhallen för träning. Ska dit imorgon också för då var det någon föredetta passare, tror jag, som skulle snacka lite om klubben och så, så då ska jag, hilda och sandra dit :).

På fredag efter skolan ska jag och wilma gå på stan lite och fika och så och sen vid 4 ska jag klippa mig. Tar nog bara topparna tror jag :). Efter det kanske hilda kommer till mig för att sova över. Här taggar vi! På lördag ska vi träffas vid granngården vid HALV SJU PÅ MORGONEN? stackars mamma som får dra upp mig...

världensbästa

tänkte bara ta och säga grattis till min farfar som fyller år idag! 80 år skulle han ha fyllt, men tyvär lämnade han oss 2009. älskar dig världensbästa ♥

låtarna vi dansar till



dessa två låtarna dansar vi till just nu. den första låten började vi med i lördags så den har vi bara början på men den andra är vi nästan färdiga med :). den andra låten är la liiiite mer min stil än den första, haha. fast den första har vi bara för vi skulle ha någon tema på uppvisningen i vår och den passade in :)

tvål från the body shop



dessa två tvålarna kom mamma hem med idag! jag bara äälskar att ha olivtvålar på vintern för jag blir alltid så torr på händerna och på hela kroppen då och tvålarna fungerar som lotion. ett hett tips!

-


Överallt vi shufflar runt på stan, har vi tråkigt så äter vi banan


vet inte riktigt hur jag hittade den men bra är den! min nya favvolåt? haha

Sitter uppe i soffan och lyssnar på låten ovan. typ det jag har gjort hela dagen...Ska snart gå ner och titta på idol med min mormor och morfar. De ska vara hos mig i helgen för mamma & pappa åkte upp till tibro i förmiddags för att titta på min bror som spelar hockey där uppe :). Jag ville inte hänga med för jag har ju dans och så på lördagar och det vill jag inte missa! kommer ju att missa den nästa helg för då ska jag åka upp till kungälv med mitt volleyboll lag och spela sammandrag! Här taggar vi för fullt!

och ja, morgondagen. Drar upp till kiosken för att träffa Sandra vid 12 tiden och sen cyklar vi till dansen. Efter dansen hänger hon med mig till kicks för att köpa nytt puder för jag har tappat mitt i golvet så att det gick sönder (a), och sen när jag kommer hem ska jag vara med wilma en stund. Vi ska nog spela in någon rolig film och redigera på imovie för jag är så awesome på det, hehe (a)


förresten så suger ni på att kommentera...så börja med det så kanske jag bloggar mer? blir mycket roligare då! :)
vi höres, k r a m ♥

.


beställt!



har precis klickat hem lite kläder från hm. visar bilder på dem när det kommer på posten! :)

dagens outfit


tubhalsduk - gekås
tröja - HM
jeans - Gina
+ vita converse

fjäril


every day i'm shuffling

hallåsan! kom precis hem ifrån staan. hilda & sofia kom och plingade på min dörr vid halv 4 ungefär så jag slängde i mig lite mat och hängde med dem ut. vi bara cyklade runt i stan typ, sen gick vi in i falkhallen och tittade lite på när de värmde upp men sen stack vi innan matchen började, hehe. sen smsade några grabbar att vi skulle komma till någon skola (vet inte hur det stavas och kan inte uttala det heller, hehe) så vi stack dit och stannade där i en timma typ och hade tråkigt för de vågade inte ens säga hej :d. nu ska jag nog ta och äta lite glass (har inte ätit det på evigheter! (a)) medans jag väntar på att maten ska bli färdig för jag är så jävla hungrig (ursäkta svordomen, haha.). men jaja, vi hörs väl imorgon typ, puss ♥

jag är med & tävlar



jag är med och tävlar här om en reflexskärm, ett set närblidslinser och en diffusor till den inbyggda blixten i samarbete med fotofyndet.se! temat för tävlingen är "din bästa bild"!

min fina vän ♥


- Sometimes I pretend to be normal. But it gets boring. So I go back to being me.


hejhej! kom precis hem ifrån dansen, det gick rätt så bra! förutom att vi ska göra en kullerbytta mitt i dansen och jag är livrädd för det? haha aja, får la öva på det hemma så jag kan det :). det blir inte ett så långt inlägg eftersom jag måste skynda mig att äta och byta om eftersom vi ska åka upp till mormor & morfar kl 3 för morfar skulle ha kalas och vi skulle hjälpa till. får se när jag kommer hem så bloggar kanske mer då! :)
hade' bra, puss ♥

15 days'

tänkte köra i gång med en sån här lista. allt kommer inte komma på raken eller så, jag gör när jag har tid. någonting kanske kommer upp i en videoblogg också, vi får se! :)

Dag 1. Vad jag har i handväskan?
Dag 2. Vilket smink jag använder
Dag 3. några favoritplagg från garderoben
Dag 4. Hur ser mitt rum ut?
Dag 5. Vilka produkter jag använder för ansiktet
Dag 6. Hur jag fixar mitt hår
Dag 7. Min mobil
Dag 8. Mina bästavänner
Dag 9. Min dator
Dag 10. Min favoritaffär
Dag 11. Min favoritkändisbloggare
Dag 12. Snyggaste killen jag vet
Dag 13. Favoritprogram
Dag 14. Mitt husdjur
Dag 15. Favoritfilm

film i skolan!

gissa hur många grader det var ute när jag vaknade idag? 2 MINUS ! herregud, det börjar bli vinter nu :'( vill ha väärme!

iallafall, sitter i skolan nu med resham, wilma & josef och tittar på ngn film. var nere på coop innan och köpte lite godis och läsk, haha tjockisar :D nu ska jag iallafall titta vidare på filmen. bloggar mer när jag kommer hem, puss ♥

detta skrev jag för 1 och en halv timma sen, läraren som var kvar i skolan (den ökända helena) kom och körde ut oss så vi stack till tg istället (skolans fritidsgård). var där i en halv timma kanske sen stack vi hem :). ikväll ska jag nog sitta vid datorn lite, fixa mina naglar och titta på idol, så vi höres kanske senare :D♥


lite om mig

Hur bor du: I ett eget rum i en villa med familjen :)
Brukar du komma i tid: Ja, nästan alltid
Hur lång är du: 173...
Kan du laga mat: haha knappt, snabb makaroner och korv. räknas det?
Vad jobbar du med/pluggar du: Går i skolan (7an) så pluggar till prov och läxförhör.
Vad har du på dig just nu: vita converse, svarta jeans och min volleyboll hood!
Har du någon fobi: Jaa, massor. t ex att inte kunna höra folk äta, får damp då! haha
Hade du en bra kväll igår: inte så, men volleybollen ägde!
Vilket är ditt senaste inköp: träningströja och strumpor
Din favoritdryck på morgonen: juiice
Var fick du dina senaste pengar ifrån: månadspeng
Har du sovit i din egen säng inatt: Yees
Vad hade du sönder senast: Minns inte..
Vem snackade du med senast: avin
Varm favoritdricka: Varm Choklad
Favoritdricka när du är riktigt törstig: läääsk eller saft!
Alkoholhaltig favoritdricka: ahah vet inte
När gjorde du senast något riktigt dumt: minns inte
Saknar du någon just nu: jaa ♥
Vad ska man göra för att få dig irriterad: fråga wilma...
Någon jag stör mig på: stör mig inte på någon, bara vissa saker de gör
Intressen: Fotografera, spela volleyboll, dansa, shoppa & vara med kompisar
Senaste person du kramade: hahah minns inte...
Senaste person du ringde: minns jag inte heller :s
Senaste person som ringde dig: don't knoow
Vad drack du senast: citronvatten i matsalen
Vill du ha barn: Ja i framtiden!
Längtar du till din nästa födelsedag: Absolut! Vem gör inte det?!
Har rakat dina ben någon gång: japp
Är du sugen på något nu: inte just nu, men så fort jag ser en bild på mat så kommer jag bli
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 0 koppar, ekligt :)
Använder du hudkräm: Yesbox
Attraheras du av män med skägg: hahah neej ?
Micro-pop eller poppa själv: micro!
Brukar du baka: ibland, kladdkaka blir det då ! :D 
Röstade du i det senaste valet: nej är 13 haha
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: jarå
Vilken låt lyssnade du senast på: one direction - what makes you beautiful
Har någon annan sovit i din säng inatt: nope
Vad tycker du är äckligt: folk som tuggar, stanken av svett
Har du pengar på mobilen: jaa
Vilken svordom använder du mest? jävlar, eller fan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06.30 på the phooone
Var köper du dina matvaror ifrån? hämtar i kylen, haha
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? beror på vad det är för bild :)
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? vet inte, kanske resa någon stans och ge till familjen och såå :)

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? ja
När var senast någon stötte på dig? hhahah, I don't remember
Vad åt du till middag senast? kyckling & potatis i skolan
Kan du vissla? Såklart!
Tittade du på tecknat när du var liten? Jaa?!
Äger du några popband t-shirts? nej
När flög du senast? hahha hej dåligt minne ?
Pratar du några andra språk? har ju engelska och tyska i skolan så jaa.
Har du gråtit offentligt? tror de
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? ett till i örat :)
Vad har du med dig in på bion? popcorn och en fanta exotic!
Vad har du för väder? ute just nu? soligt men kallt!
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? går inte på gymnasiet och har aldrig gjort
När sov du senast på golvet? vet icke
Vilken är din favorit drink? ingenaning
Gillar du din boendesituation? Yesboxi
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 8-9 helst 10 hahahah
Är dina dagar fullbokade och stressiga? ibland
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? hahah nejdåå
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 14
Tror du på liv på andra planeter? ja
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? noobody
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? som fan!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nope
Är du mörkrädd? jaa :o
Tre saker du alltid har med dig? i skolan är det datorn, annars är det väl mobil och pengar
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? det blir bättre och det finns andra som har det mycket svårare än mig
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? neeeej :oo
Tycker du om att krama folk? ja :)
Äger du en kamera? Yes, en digitalkamera. pappa har en system men jag får låna den så mycket jag vill :)

blackberry


If only you saw what I can see you'll understand why I want you so desperately



dagen har vart super! slutade klockan ett ungefär men stannade i skolan i ungefär 2 timmar till för att snacka med lite snygga friends! kom hem vid halv 4 ungefär, åt lite, sen gick jag ut och spelade lite hockey & fotboll med grannarna :D. tillbaka till nutid: sitter och snackar med hilda. träning snart + engelska läxa, fml. beställde en träningströja och strumpor till volleybollen i måndags så får hoppas att de kommer med dem idag :D laaater, puss ♥

Don't need make up to cover up being the way that you are is enough



drog med mamma till stan en snabbis innan och tittade på skor. tänkte egentligen köpt ett till par converse med de som jag vill ha fanns inte så får ta och titta i en annan affär :). köpte istället ett par gaaalet snygga skor men är inte helt säker på om jag ska behålla dem eftersom de inte riktigt passar i färgen till min vinterjacka. :( det kommer upp bild någon annan dag eftersom jag inte orkar ta kort på någonting just nu.

märkte att min dator har blivit ännu mer konstig/trasig än den var innan så jag ska lämna in den till Bo imorgon och hoppas på att det går snabbt att fixa :D. så får la se hur bloggningen blir i veckan :).


rönnbär


I'm back!

... fast på en ny blogg! Tänker blogga här så mycket jag hinner/har lust med så om ni inte vill missa något jag lägger ut är det bara att lägga till mig på bloglovin! Designen hjälpte linn mig med (hennes blogg hittar ni i menyn), men jag har lite till att fixa med :).

Skola var det idag, som vanligt då. Volleyboll ikväll, som vanligt då. Men vet ni vad som inte är så vanligt en vanlig måndag? jag har inga läxor! Så det kommer antagligen ett till inlägg senare ikväll :)







RSS 2.0